onsdag 16. september 2009

Har laget en serieHar laget en serie som går i samme fargetoner. Brukt samme mønsterark, stempel og blomster. Kortene er laget i forskjellige størrelser. Mønsterarkene er fra Tilda, fotostempel, primablomster og pinepunch.

Fotostempel er limt oppå paneler som er stanset ut med spellbinders, Small Deckled Rectangles. Bordene bak er mønstertape og bordstempel fra Close to my heart. Bordstempelet er embosset med gullembossing.
Avlangt kort med samme fotostempel. Det ene bakgrunnspapiret er stanset ut med bordpunch fra StampinUp. Panelet bak stempelet er stanset ut med spellbinders, Labels four.


Dette kortet er litt anderledes, men har likevel samme fargetoner. Tekststempelet er fra Close to my Heart, og kantene er stemplet med stempel fra Stempelglede, Grunge Collection. Blomster punchet ut med Retropunch i to forskjellige størrelser, pyntet med knapper og scrappersfloss.Dette kortet er stemplet med tekst fra Close to my Heart. Den røde bakgrunnen er stanset ut med TopNote Big dies, fra StampinUp. Pyntet med blomster, blader og små blomsterperler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar